Airless latex spuiten in Ede, Gelderland ?

Op zoek naar iemand die uw wanden en plafonds kan spuiten d.m.v. Airless latex spuiten ? Zoek niet verder want u bent aan het juiste adres!

Latex spuiten is kwalitatief de beste wandafwerking. Door middel van latex spuiten behalen we een zeer strak eindresultaat van hoge kwaliteit.

Wij beschikken over professionele machines waarmee we latex maar ook verf kunnen spuiten.

Hiermee is een zeer strak resultaat van hoge kwaliteit haalbaar, voor uw plafonds, wanden, deuren, trappen noem het maar op.

Spuiten is ook mogelijk in bewoonde staat, we kunnen een hoop afplakken! vloeren en meubels afplakken is vaak geen probleem.

Is uw interesse gewekt naar het airless latex spuiten? Of het airless verf spuiten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lak of latex  spuiten? Wij zijn in een zeer groot gebied werkzaam. Oa Arnhem, Barneveld, Bennekom, Ede, Lunteren, Veenendaal, en Wageningen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 


Duurzaam Buitenschilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk is een waardevolle investering en goedkoper dan slecht onderhouden schilderwerk te herstellen. Een slimme besteding dus. Bovendien geeft verzorgd schilderwerk een mooie uitstraling aan uw woning of bedrijfspand.

Het is dus van belang om periodiek uw buitenschilderwerk te laten controleren en onderhouden zodat het hout beschermt blijft tegen de weersinvloeden. En hoge kosten te voorkomen.

Ook kunnen wij buiten spuitwerkzaamheden verrichten, denk dan bijv aan het spuiten van de damwand bekleding van uw bedrijfspand of uw (gestucte) gevel.

 


Kwalitatief Binnenschilderwerk

Gaat u verhuizen, verbouwen, heeft u last van water schade of is uw woning toe aan een frisse opknap beurt ?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw klus maar ook voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of decoratief stucwerk wordt.

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren wij u graag over. Wij weten wat kleur met een ruimte doet. Het creëert de sfeer en kan een ruimte groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken. We zoeken de juiste combinatie van producten en kleuren, zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt.

Doordat wij dagelijks met verf bezig zijn zijn wij ook op de hoogte van de nieuwste trends en daar vertellen wij u graag over.

Wij zijn in een zeer groot gebied werkzaam. Oa Arnhem, Ede, Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

Dus aarzeel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden